بادام زمینی پوست کنده

بادام‌زمینی یا پسته‌شامی (همچنین بادام‌کوهی یا پسته زمینی)، نام بوته و میوه‌ای با نام علمی Arachis hypogaea است. این گیاه بومی آمریکای جنوبی است و از آنجا به نقاط گوناگون دنیا برده شده‌است. بوتهٔ آن که بوته‌ای یک‌ساله است ۳۰ تا۵۰ سانتیمتر ارتفاع دارد. بادام زمینی بومیِ برزیل. آب و هوای گرم برای کِشت این گیاه مناسب است.

در ادامه به برخی از خواص بادام زمینی می‌پردازیم

چربی موجود در بادام زمینی :

بادام زمینی پرچرب است. در واقع ، آنها به عنوان دانه های روغنی طبقه بندی می شوند. بخش زیادی از برداشت بادام زمینی جهان برای تهیه روغن بادام زمینی (روغن آراشیس) استفاده می شود. میزان چربی بین 44-56 ranges است و عمدتا از چربی های اشباع نشده و غیر اشباع تشکیل شده است، که بیشتر آنها از اسیدهای اولئیک و لینولئیک تشکیل شده است. 

پروتئین بادام زمینی

بادام زمینی منبع خوبی از پروتئین است. میزان پروتئین از 22 تا 30 درصد از کل کالری آن است و بادام زمینی منبع بزرگی از پروتئین گیاهی است. فراوان ترین پروتئین موجود در بادام زمینی ، آراشین و کوناراچین می تواند برای بعضی افراد به شدت حساسیت زا باشد و باعث واکنش های تهدید کننده زندگی .بادام زمینی منبع فوق العاده خوبی برای پروتئین است. به خاطر داشته باشید که برخی افراد نسبت به پروتئین بادام زمینی حساسیت دارند.

 کربوهیدرات در بادام زمینی

 بادام زمینی کم کربوهیدرات است. در حقیقت ، میزان کربوهیدرات فقط حدود 13 تا 16٪ از وزن کل است. کمبود کربوهیدرات و سرشار از پروتئین ، چربی و فیبر ، بادام زمینی از شاخص قند خون بسیار کمی (GI) برخوردار است. بادام زمینی کم کربوهیدرات است. این باعث می شود آنها برای رژیم های غذایی مناسب برای افراد مبتلا به دیابت انتخاب خوبی باشند.

ویتامین ها و مواد معدنی بادام زمینی

بادام زمینی منبع عالی ویتامین ها و مواد معدنی متنوعی از جمله:بیوتین: بادام زمینی یکی از غنی ترین منابع رژیم غذایی بیوتین است که در دوران بارداری بسیار مهم است.

fa_IR